Information

Bestyrelse

Vedtægter

Generalforsamling

Regnskab

Øvrig info

Info om udtagelse til matcherne mod Barsebäck

Bestyrelsen har for 2017 fastlagt følgende kriterier for udtagelse til matcherne mod vores venskabsklub Barsebäck:
• Medlemmer fra bestyrelsen.
• Sponsorer
• Bedste placerede spillere fra række A, B og C – én fra hver række

 

Prøve/gæste-medlem i Herreklubben

Kære herremedlem af Simons Golf Klub

I henhold til vedtægterne i Herreklubben, kan medlemmer af SGC, som ikke er medlem af Herreklubben, ikke spille med i Herreklubben, med mindre de er inviteret af bestyrelsen.

Vi mener selv at vi har en af Danmarks bedste Herreklubber, og det vil vi gerne give dig mulighed for selv at opleve – og måske efterfølgende blive medlem?

I Herreklubbens bestyrelse har vi derfor besluttet at give alle mandlige medlemmer af SGC, der er fyldt 18 år, mulighed for at være med som gæst op til 3 gange i april måned 2017. Du bestemmer selv om du vil være med 1, 2 eller alle 3 gange.

Det koster 100 kr. at være med pr. gang, hvilket det gør for alle gæster. Hvis du inden 30. april melder dig ind i Herreklubben som medlem, modregner vi det du har betalt som gæst i årskontingentet på kr. 800.

Hvis du ønsker at komme med som gæst, skal du skrive til info@herreklubben.dk og oplyse dette samt den/de dato(er) du vil deltage, så sørger vi for at du bliver tilmeldt og tildelt en bold. Du kan se spilleplanen på vores hjemmeside www.herreklubben.dk.

Hvis du gerne vil i bold med et eksisterende medlem af Herreklubben kan dette også lade sig gøre. Du skal bare få det pågældende medlem til at melde dig til. Du skal stadig sende os en mail om din deltagelse, men skriv så hvem der melder dig til.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til bestyrelsen på info@herreklubben.dk eller tage fat i en af os i klubben.

Vel mødt

Bestyrelsen i Herreklubben

 

Bilparkering på Søholmvej C-loop (henvendelse fra SGC’s bestyrelse)

Kære alle

Vi har beklageligvis fået naboklager over, at der nogle gange parkeres på Søholmvej - både ind ved bom/indgang til C-loop men også på landevejen.

Parkeringen sker formentlig ved at der gunstarte's på C-sløjfen og flere syntes derfor det er langt at gå.

Alle stier rundt på anlægget skal holdes fri til arbejdskørsel, ligesom en række af disse er brandveje.

Omtalte Søholmvej er derudover en meget smal og "kroget" vej, og der må derfor af hensyn til udsyn for bilister på vejen heller ikke parkeres her.

Hverken klubben eller SG A/S kan tillade parkering ved indgange/arbejdsvej eller på de omkringliggende veje – Nybovej og Søholmvej.

Vi skal derfor bede jer hurtigst muligt kommunikere i jeres respektive KiKs at der er parkering forbudt i og ved alle arbejdsveje/bomme om anlægget samt på de omkringliggende landeveje.

Vi regner naturligvis med at klubbens medlemmer respekterer forbuddet således vi undgår flere henvendelser fra de omkringliggende naboer.

På forhånd tak for jeres samarbejde.

Forslag og regnskab til generalforsamling 2017

Der er inkommet følgende forslag.

Fra Johs

"Reglen eller "vedtægten" om at medlemmer af Simons ikke må spille som gæster bør frafaldes.

Den blev indført - den gang vi var 250 + medlemmer i HK og vi ikke havde start tider nok til betalende medlemmer af HK. Det er efter min opfattelse ikke længere tilfældet.
I dag er den begrænsende - der er en del der gerne vil deltage 1-4 gange i løbet af sæsonen og derfor ikke betale fuldt kontingent.
Det vil give HK en indtægt (100,- pr besøg) og give mulighed for at prøve at deltage et par onsdage uden at gå all in. Og måske skaffe et par nye medlemmer til HK fra vores egen golfklub !"
 
 
Fra bestyrelsen
 
Der tilføjes et punkt "Behandling af indkomne forslag" til dagsorden for generalforsamling, som beskrevet i paragraf 5, inden punktet "Eventuelt"
 

Regnskab og budget

 
 
Samt revisionspåtegning  Revisionspåtegning